Drumfire!

Vanaf 2 januari 2018 starten we een nieuw project!

Drumfire!

Drumfire is een organisatie die drumlessen geeft in Braziliaanse percussie. Elke dinsdag zijn er trainingen in het door jou gekozen instrument en er worden 1 keer per jaar optochten georganiseerd door de stad. Het samen zijn, de ritmes, de vreugde maakt dit een unieke ervaring die je niet wilt missen!

In het Christian Music Center te Den Haag zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe locatie maar ook daar zullen binnenkort de batucadas van Drumfire in 2018 klinken…

Dus heb je nog ergens een droom om iets te doen met je ritmegevoel en te drummen in een grote percussiegroep? Dit is je kans! Er wordt nu hard gewerkt aan de website van Drumfire en vanaf 12 december kun je je aanmelden voor Drumfire!

Binnenkort meer!

Band in actie!!!

Mountain Move is aan het repeteren voor een nieuwe ronde…

Het afgelopen jaar 2017 was erg gaaf en we hebben met de band veel opgetreden in verschillende evenementen en voor kerken….

Zoals bijvoorbeeld in Trinity Leidschendam (zie video hieronder)

Zie Project Mountain Move in actie!

Dit is natuurlijk pas een tipje van de sluier. Ze zijn druk aan het repeteren voor het allereerste evenement op 20 mei: Project Mountain Move. Jongeren onder mekaar, talentvolle optredens en een avond vol gezelligheid! Ben jij der ook bij?

#MOUNTAINMOVE

Kom naar CMC!

Bij Christian Music Center leer je niet alleen een instrument spelen. Je leert daadwerkelijk muziek maken. We laten kinderen kennismaken met de verschillende aspecten van muziek. Het meeste doen we in groepsverband. Hierbij vinden we karakterontwikkeling erg belangrijk. De kinderen leren om te luisteren naar elkaar en een eenheid te vormen. Er ontstaan vriendschappen en er wordt veel lol gemaakt! Elke vrijdag middag vindt dit alles plaats. Kom gerust een keer langs!

lees meer…

cmclogo-bgwit

GROOT nieuws radio talentenpodium!

Beste Mensen, op 25 november mag ik langs komen bij Groot Nieuws Radio! Dan wordt ik geïnterviewd en ze laten een stukje van mijn muziek horen.

Ik wil natuurlijk graag talent van de maand worden! Daarbij heb ik jullie hulp nodig!

Via deze link kan je mijn inzending en die van de andere talenten beluisteren en je kan op jouw favoriet stemmen!!!

(Ik zou het echt tof vinden als jullie op mij stemmen ^^)

Bas Kok zorgt voor muziek!

Welkom op mijn site!

Ik ben Bas Kok en met BiKmusic zorg ik voor muziek.  Ik ben drummer en ik speel in een aantal bands: De Gospelband “In Commission United” en de Samba percussiegroep Ritmolanda.  Ik maak ook eigen liedjes met gitaar, ukelele en piano. Deze liedjes gaan vaak over dingen die ik mee maak of dingen die God in mijn leven doet.

IMG_20160221_195938
Bas speelt lang is mooi bij Veurs Lyceum in Leidschendam

Mijn eerste home made CD staat al online op Sound Cloud.

Nu kan je hem lekker gaan beluisteren op Sound Cloud!

er is ook een Nederlandsetalige CD op komst met nummers zoals Lang is mooi en Uku ukulele……

U kunt mij boeken!

tel: 06-43772183

e-mail: bas@bikmusic.nl