Christian Music Center

Bij Christian Music Center leer je niet alleen een instrument spelen, je leert daadwerkelijk muziek maken door het te doen. Elke dag is het gebouw open voor kinderen om muziek te komen maken. Er zijn privelessen, groepslessen, concerten, jamsessies en nog veel meer! CMC is ook een plek waar mensen die moeilijker in de maatschappij staan terecht kunnen om muziek te maken. De leraren bij het CMC hebben een levende relatie met Jezus en een passie voor muziek. Ze krijgen veel vrijheid om hun eigen programma aan te bieden.

Dit is een hele korte beschrijvingen van wat CMC is. Het is een plan wat ik na mijn opleiding wil gaan uitvoeren. Ik ben voorlopig nog bezig met het plan helemaal uitdenken.

Momenteel geef ik bij Christengemeente Zout der Aarde in Den Haag muzieklessen aan kinderen en volwassenen uit de Molenwijk en omstreken. Ik geef op vrijdag van 6 tot 8 priveles aan kinderen op verschillende instrumenten en van half 9 tot 10 leid ik een samba drum band die voor alle leeftijden is. Op deze manier probeer ik alvast leerlingen te krijgen en ervaring op te doen in het lesgeven.

cmclogo