Lieve mensen, met onze muziek proberen we mensen te bereiken in alle toonaarden en ze dichterbij God te brengen. Ik wil daarbij het evangelie om niet brengen;

Jesaja 55:1. Is er iemand die dorst heeft kom dan maar hier en drink ook al hebt u geen geld! (Vertaling Het Boek)

Er staat ook in Gods woord dat we geen winst hoeven te slaan uit het goede wat ons gegeven is. Dat betekent dat we niets hoeven toe te voegen aan wat Gods Woord zegt en doet. God is bij machte om zelf iedereen te ontmoeten in zijn of haar leven.

2 Korintiers 2:17. “Wij doen dit werk met zuivere bedoelingen en niet zoals vele anderen die Gods boodschap uitdragen om er zelf beter van te worden”

Ik vertrouw op Jezus om allen te bereiken met jullie steun/donaties en daarbij Gods hart voor ieder zichtbaar te maken door mijn muziek vrij beschikbaar te stellen.

Momenteel heb ik twee projecten lopen, waarvoor ik sponsoren zoek;

  1. Ik wil mijn eerste cd netjes laten printen en aanbieden in een mooi hoesje om gratis weg te geven. De CD “This is my faith” is momenteel al te beluisteren op soundcloud. Maar ook in de toekomst op Spotify en Apple music en andere providers wil ik kunnen publiceren om zodoende onze muziek breed beschikbaar te maken. Hier de link naar de kosten voor het printen: CD laten maken met kartonnen hoesje 88ct pst. Daarvoor hoop ik op een bedrag voor 400 cd’s om deze weg te kunnen geven, maar ook om  op Spotify, iTunes ed.  aan te bieden.
  2. Vorige zomer ben ik gestart met “Project Mountain Move!” Daarbij wil ik met een kleine band formatie mijn nieuwste nummers, maar ook nummers die ik nog niet gepubliceerd heb maar wel al klaar heb een aantal concerten gaan geven. En daarbij wil ik al snel een nieuwe cd kunnen aanbieden. Daarvoor ben ik op zoek naar financiers en sponsoren die mij hierbij willen helpen. Mocht je hiervoor interesse hebben dan wil ik graag een keer contact met je opnemen.

Ik wil doneren!

Natuurlijk kunt U de cd waarvoor u gedoneerd hebt gratis zelf ook gebruiken voor evangelisatie doeleinden om zodoende allen te zegenen.

ps. Ik heb nog geen ANBI status, zodat U uw gift kunt aftrekken van de belastingen, maar ook dat is iets dat ik nog wil verwezenlijken, maar daarvoor heb ik een stichting met een bestuur nodig. Iets voor de toekomst!