More than just music…

Project Mountain Move 2017

« 1 van 5 »

Dit was me een project iedereen! Project Mountain Move. De eerste keer dat ik een evenement ging organiseren. Ik wilde dit heel graag doen om jongeren een platform te bieden hun talenten te laten zien en om mensen te bemoedigen en ondersteunen. Dit was een stukje van de visie die ik had:

Betekenis van de naam: Marcus 11: 23: Ik verzeker jullie: als je gelooft en je tegen deze berg zou zeggen: ”Ga hier vandaan en val in de zee,” dan gebeurt dat absoluut! Maar denk eraan: dat kan alleen als je gelooft dat het zal gaan zoals jij zegt en er geen spoor van twijfel in je hart is. Heb jij een berg in je leven waar je tegen op kijkt; depressie, minderwaardigheidsgevoel? verslaving? Het is soms moeilijk… Maar geloof kan bergen verzetten!

Het is gelukt! Veel talenten zijn op deze avond naar voren gekomen en we hebben een gezellige, mooie tijd gehad met elkaar.

In de tijd dat we aan het organiseren waren heb ik zoveel dingen geleerd over promotie, plannen, programmeren en nog veel meer. Ik dank God voor de mooie ervaring die ik erdoor heb gekregen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 BIKMUSIC

Thema door Anders Norén

Facebook Share on facebook Instagram Youtube LinkedIn