BIKMUSIC

Christian Music Center

Share with:


Bij Christian Music Center leer je niet alleen een instrument spelen, je leert daadwerkelijk muziek maken door het te doen. Elke dag is het gebouw open voor kinderen om muziek te komen maken. Er zijn privelessen, groepslessen, concerten, jamsessies en nog veel meer! CMC is ook een plek waar mensen die moeilijker in de maatschappij staan terecht kunnen om muziek te maken. De leraren bij het CMC hebben een levende relatie met Jezus en een passie voor muziek. Ze krijgen veel vrijheid om hun eigen programma aan te bieden.

Dit is een hele korte beschrijvingen van wat CMC is. Het is een plan wat ik na mijn opleiding wil gaan uitvoeren. Ik ben voorlopig nog bezig met het plan helemaal uitdenken.

Het CMC is een centrum van docenten en activiteiten. De basis is een ontmoetingsplek van muziek en mensen. Een soort openbare muziekschool, waar iedereen terecht kan met zijn/haar talenten en met als fundament de gezamenlijke taal van muziek.

Zo werk ik samen met de gemeente van Zout der Aarde in Den Haag;  Samen geven we muzieklessen aan kinderen en volwassenen uit de Molenwijk en omstreken. Vanaf 16:00u tot 22:00u worden er diverse lessen aan kinderen gegeven piano, gitaar, zang.  Ook zijn er DJ-lessen te volgen en wordt er samen gegeten en opgetrokken.

De 2 slagwerkgroepen starten om half 18:30u tot 20:00u (jeugdgroep tot 13 jaar) en van half 20:30u tot 22:00u (volwassen). Op deze manier probeer ik alvast leerlingen te krijgen en ervaring op te doen in het lesgeven. Mocht je geïnteresseerd zijn als docent of om te helpen of  lekker muziek te maken. Iedereen is van harte welkom!

 

 

© 2023 BIKMUSIC

Thema door Anders Norén